HÁLÓZATI PONTOK | FEJLESZTŐ MŰHELYEK | ELŐMINŐSÍTETT REFERENCIA-INTÉZMÉNYEK | KAPACITÁSTÉRKÉP | SZOLGÁLTATÓK | NYERTES TÁMOP 3-AS PRIORITÁSÚ PÁLYÁZATOK |
www.nfu.hu | www.okmt.hu | www.korpi.hu | kosar.educatio.hu |


TÁMOP-3.2.2-08/A/2-2008-0004
Hálózat-koordinációs Központ

Kedvezményezett adatai:
----------------------------------
Név: Közép-Dunántúli Regionális Pedagógiai Intézet
Cím: 2800 Tatabánya, Megyeháza, Fő tér 4., I. emelet
133-135. szoba
Telefonszám: 06-34/517-216
Fax: 06-34/517-186
E-mail: info@korpi322.hu





A TÁMOP 3.2.2 pályázat záró konferenciája Veszprémben

A Közép-dunántúli Regionális Pedagógiai Intézet és Hálózatkoordinációs Központja a „Közoktatás-fejlesztést támogató hálózat kiépítése a Közép-dunántúli régióban”című projekt eredményeit bemutató konferenciáját 2011. március 24-25-én tartotta Veszprémben, a Betekints Hotelben a régió közoktatási intézményeinek fenntartói, vezetői és pedagógusai számára.

A rendezvényt Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke nyitotta meg, majd Blazovicsné Varga Marianna, a Közép-dunántúli Regionális Pedagógiai Intézet igazgató asszonya köszöntötte a vendégeket. Bartalos Zsuzsanna projektmenedzser a megvalósított TÁMOP 3.2.2 pályázat eredményeit mutatta be előadásában. Nagy érdeklődéssel fogadták a résztvevők Blazovicsné Varga Marianna igazgató asszony tájékoztatóját a projekt fenntartási időszakára vonatkozóan. Igazgató asszony előadásában kitért a kistérségi koordinátori hálózat tevékenységére, eredményeire, a hálózati pontok szerepére. Megköszönte a koordinátor kollégák munkáját. A szakmai programot követően a vendégek Shakespeare Szentivánéji álom című darabját nézték meg közösen a veszprémi Petőfi Színház előadásában.

A 2. nap programjában Dr. Csapó Benő egyetemi tanár tartott nagy sikerű előadást a Pedagógiai értékelés fejlődési tendenciái: a technológia alapú és a diagnosztikus értékelés témakörben.

A konferenciát követő záró rendezvényen az előminősített referencia óvodák, iskolák fenntartóinak képviselőit, vezetőit, pedagógusait köszöntötték. Az előminősítést hivatalosan igazoló okleveleket és emlékplaketteket Blazovicsné Varga Marianna igazgató asszony és Bartalos Zsuzsanna projektmenedzser adta át. Példaértékű munkájukhoz gratulálunk, további sikeres és eredményes működést kívánunk!

A rendezvényt a várpalotai Képesség-és Tehetségfejlesztő Magán Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium , a balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a veszprémi Báthory István Általános Iskola diákjainak műsora színesítette. Köszönjük a fellépő gyermekeknek és felkészítő tanáraiknak a közreműködést!